Gerard Zandbergen

Jury Transformatie Award

Gerard Zandbergen is ceo van Locatus en spart regelmatig met de spelers op de retailmarkt over de kansen voor de toekomst. Locatus heeft als doel de retailmarkt transparant te maken, zodat klanten hun kansen en risico’s helder in beeld hebben. Bijna 20 jaar aan informatie vormt daarvoor de basis.

Cees-Jan Pen

Jury Transformatie Award

Dr. Cees-Jan Pen is lector bij het lectoraat De Ondernemende Regio. Hij is deskundig op het gebied van werklocaties (bedrijventerreinen, kantoren en winkels), stedelijke en regionale economie en vastgoed. Pen werkt al jaren op het grensvlak van economisch onderzoek en praktijk en streeft ernaar bruggen te slaan tussen beide w

Huib Boissevain

Juryvoorzitter Innovatie Award

Als oprichter en ceo van Annexum, biedt Boissevain sinds 2000 particuliere- en institutionele beleggers de mogelijkheid om te beleggen in vastgoed. Eerder bekleedde hij diverse leidinggevende functies in de financiële wereld, bij onder meer Van der Moolen, Zurich, Rabo Securities en VastNed. Vanuit die ervaring ontstond zijn enthousiasme voor productontwikkeling en innovatie op het gebied van vastgoedbeleggingen. 

Sander Grünewald

Jury Innovatie Award

Sander Grünewald is Partner bij KPMG en verantwoordelijk voor de Vastgoed Adviespraktijk in Nederland. Daarnaast is hij trekker van het wereldwijde KPMG vastgoedadvies netwerk. Hij adviseert commerciële vastgoedbeleggers, woningcorporaties, gebruikers, (overige) eigenaren en financiers van grote vastgoedportefeuilles. Jaarlijks publiceert Sander met zijn team het Real Estate Innovations Overview met >500 internationale innovaties die de vastgoedsector raken. 

Michael Hesp

Jury Innovatie Award

Michael Hesp is Head of Strategy Netherlands bij CBRE Global Investors. In deze rol is hij mede verantwoordelijk voor het formuleren van winnende strategieën voor de Nederlandse investeringsprogramma’s in woningen, winkels, kantoren en logistiek.
Met betrekking tot innovatie is Hesp vooral gefascineerd door de groeiende mogelijkheden van data. 

Menno Lammers

Jury Innovatie Award

Menno Lammers is founder PropTech for Good alliance. Hij is de oprichter en kwartiermaker van de PropTech for Good alliance. Deze toonaangevende wereldwijde alliantie bestaat uit leiders - zij die de dialoog, actie en verandering aanjagen - die actief zijn in de gebouwde wereld en technologie gebruiken als hefboom om bij te dragen aan het realiseren van de 17 UN Sustainable Development Goals. Daarnaast is Lammers oprichter van PropTechNL, mentor bij REACH UK en veel gevraagd spreker, internationaal jurylid voor innovatieprijzen en sparring partner voor directies.

Christa Thijssen

Jury Innovatie Award

Christa Thijssen is oprichtster en directeur van netwerkorganisatie Holland Property Plaza (HPP), een netwerk voor beslissers in de vastgoed- en bouwsector. Op hoog strategisch niveau verbindt ze toonaangevende mensen, bedrijven en organisaties en bevordert zo kennisontwikkeling, grensoverschrijdende samenwerking en investeringen in projecten. Om het onderwerp innovatie nog meer ruchtbaarheid te geven binnen HPP is begin dit jaar een community in het leven geroepen die zich volledig focust op innovatie, namelijk HPP Connect & Innovate (HPP-C&I).