Erik Moresco

Erik Moresco, topman van Victory Group, zal de plannen uit de doeken doen met het (voormalige) hoofdkantoor van ABN Amro op de Zuidas.

Het was de grootste single asset deal uit de Nederlandse vastgoedgeschiedenis: eind vorig jaar verkocht ABN Amro het hoofdkantoor op de Zuidas voor een bedrag van 765 miljoen euro.

De koper is een consortium van de vanuit Londen opererende belegger Victory Group en ontwikkelaar G&S Vastgoed. Victory werd in 2009 opgericht door een voormalige managing director van Blackstone, Erik Moresco. Ook zal Moresco in gesprek met Vastgoedmarkts hoofdredacteur Servaas van der Laan en senior redacteur Kantoren Peter Hanff terugkijken op de grootste vastgoeddeal uit de Nederlandse geschiedenis.

 

Ayca Szapora

Ayca Szapora is neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma.

Ayca geeft advies aan verschillende universiteiten in Nederland en in Duitsland. Ze is tevens wetenschappelijk reviewer bij The American Journal of Psychology. Haar hersenonderzoek resulteerde in meerdere wetenschappelijke publicaties over creativiteit, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt.

Haar nieuwe boek “Veranderen voor luie mensen” geschreven met Paul Smit gaat over hoe verandering écht werkt in het brein.

Ayca neemt je mee in de wondere werking van het brein en laat je de trucjes zien die je hersenen met je uithalen. Ze legt uit wat de meest effectieve manier is om te communiceren, hoe je verbinding kunt maken en hoe je kunt veranderen.

Ze vertelt over:

  • Hoe werkt verandering in ons brein?
  • Hoe nemen mensen beslissingen?
  • Hoe wordt ons onbewuste continu beïnvloed?
  • Hoe werkt waarneming?
  • Hoe komt het dat wij en anderen niet doen wat we willen, en wel doen wat we niet willen?

 

Mark de Witte
De Kuyper

Hein Wegman
ING

 

Marja Appelman

Drs. M.D. (Marja) Appelman is op dit moment directeur Woningmarkt bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Van 2013 tot augustus 2018 was zij directeur Kansspelautoriteit. Daarvoor vervulde zij diverse functies bij het ministerie van Economische Zaken, het CPB en de Nederlandse Zorgautoriteit. Ook werkte ze als consultant. Marja Appelman studeerde Economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.